Обадете се за уточнения - 0896 505141

ЗА НАС

Фирмата Весело парти възниква през 1998г в гр. Варна. За това време тя успява да се утвърди като един от водещите местни производители на ядки, сушени плодове и кафе. Нашият успех се гарантира от постоянните инвестиции в инфраструктурата, материално техническата и търговска база, рекламата и обучението на персонала. Разполагаме с отлично развита дистрибуторска мрежа в цяла североизточна България и сме признат и търсен партньор от много търговци на едро и дребно.

Залагаме на печене по специална технология с висококачествени пекарни, за да запазим всички полезни вещества на ядките, които достигат и до вас. Качеството на произведената стока минава през постоянен контрол, както от екипа на фирмата, така и от периодични сертификационни проверки, които отговарят на високите стандарти, които всеки продукт трябва да покрие.

НАШАТА МИСИЯ

Ние предлагаме на нашите клиенти приятен начин да включат в диетата си много от основните витамини и хранителни вещества, от които тялото се нуждае. Всички ядки, които предлагаме имат собствен вкус, аромат и текстура. Нашите продукти могат да ви бъдат полезни ако търсите как да разннобразите ежедневното си меню по здравословен начин или да се преборите с проблеми с храносмилането, холестерола или дефицит на витамини.

НАШАТА СТРАСТ

Ние приписваме нашия успех на страстта, която изпитваме към нашите продукти и загрижеността, която имаме за нашите клиенти. Повтарящите се клиенти съставляват 80% от ежедневните ни поръчки. Вярваме, че нашата отдаденост е да предоставяме най-добрите и свежи продукти и да предоставяме най-добрата стойност, която генерира лоялни, предани клиенти.